e-copedia

e-copedia - din hjelp til e-conomic
Start Administratorer

Administratorer

Virksomheter som bruker e-conomic har mulighet til å få sin regnskapsfører og/eller revisor registrert i e-conomic, noe vi med en fellesbetegnelse kaller administrator. Opprettelsen som administrator er gratis og forutsetter kun at man arbeider profesjonelt med regnskap / bokholderi / administrasjon / revisjon enten som selvstendig eller som ansatt i et regnskaps- /bokholderi- / administrasjons- eller revisjonsfirma.

Administratorer (feks. et regnskapsbyrå) gis en såkalt administratormodul hvor klientene kan administreres fra. Administratormodulen gir mulighet til å opprette flere brukere (gratis) samt en rekke andre funksjoner for "profesjonelle".

Denne modulen er kun tilgjengelig for administratorer. Den gjør det mulig å opprette og administrere kontoene til kundene dine. Administrator(er) har tilgang til ”Administrator”-fanen og blir superbrukere i virksomhetene de administrerer. Modulen vises i en ny fane som kalles ”Administrator”.

Administrator
Hovedopplysninger

Brukere

Logo

Tjenester

Tekst for nettstedet

Sosiale medier

Logg
Virksomhetsregister

Virksomhetsregister
Standardoppsett

Standardoppsett


Administratorfanen

Dette er hvor administratorens virksomhetsinformasjon tastes inn, og hvor administratoren holder oversikt over kundene og standardoppsettene.

Se gjerne en video her om hvordan du kan anvende din administratortilgang:Har du bruk for mer hjelp?

Av og til opplever vi at kundene våre kjenner til detaljer i programmet som vi i supporten ikke har tenkt på selv.

Hvis du sitter inne med et godt tips eller triks, eller har et spørsmål til programmet, må du gjerne sende oss en mail til info@e-conomic.no.

Du kan også ta en tur innom Forum for å se om det allerede finnes et godt tips eller svar på spørsmålet ditt der.

administratorer/start · Sist modifisert: 2015/11/27 10:52 av Anne Øvsthus
e-conomic norge as