e-copedia

e-copedia - din hjelp til e-conomic
Start Hjem

Fanen Hjem

Når du logger inn i avtalen din er Hjem-siden det første du ser.

Under 'Hjem'-fanen kan du blant annet raskt komme i gang med å opprette en faktura (ved å klikke på 'Ny faktura'), eller opprette en postering i en kassakladd (ved å klikke på 'Ny postering').

Her kan du også se en oversikt over summen av de bokførte salgsfakturaer, og hvor stor del av fakturaene som eventuelt er forfalt.

Videre er det også en direkte link til vår chatfunksjon, hvor du kan chatte med oss i supporten, dersom du har noen spørsmål til hvordan du skal bruke programmet.

Dine bokførte salgsfakturaer på Hjem-fanen

Når du er kommet i gang med din avtale, og er begynt å fakturere dine kunder, kan du her se hvordan fakturaene fordeler seg.

Klikk på en av kategoriene (Totalt, Forfalt (>15 dager), Forfalt (0-15 dager) og Ikke forfalt) for å se hvilke fakturaer som inngår i beløpet for denne kategorien.

Se den enkelte faktura på Hjem-fanen

Hvis du klikker på bilagsnummeret i listen over fakturaer på hjem-fanen, vil du kunne få se den enkelte faktura i et nytt vindu.

  • Hvorfor ligger en faktura på Hjem-siden som ubetalt, selv om jeg har bokført at kunden har betalt?

En faktura kan ligge på hjemsiden som forfalt, selv om det er postert en kundebetaling på denne, fordi salgsfakturaen og kundebetalingen ikke har blitt utlignet i prosessen. Utligning vil si at programmet forstår at en faktura og en betaling "hører sammen". Det kan da være nødvendig med en automatisk utligning for at fakturaen og betaling skal bli "matchet" sammen, og dermed at oversikten på Hjem-fanen er oppdatert.

Les gjerne mer om dette her:Vil du til toppen av artikkelen igjen eller vil du lese mer om emnet?
Til toppen
Andre faner i e-conomic


Har du bruk for mer hjelp?

Av og til opplever vi at kundene våre kjenner til detaljer i programmet som vi i supporten ikke har tenkt på selv.

Hvis du sitter inne med et godt tips eller triks, eller har et spørsmål til programmet, må du gjerne sende oss en mail til info@e-conomic.no.

Du kan også ta en tur innom Forum for å se om det allerede finnes et godt tips eller svar på spørsmålet ditt der.

hjem · Sist modifisert: 2015/11/09 10:17 av Anne Grete Tveit
e-conomic norge as