e-copedia

e-copedia - din hjelp til e-conomic
Start Introduksjon

Hva er e-copedia (Hjelp)

Hva er en wiki

Tradisjonelt definerer man en wiki som en samling nettsider, der alle kan lage og vedlikeholde web dokumenter og websider i samarbeid med andre. Innholdet er som en ordbok enten generell eller spesifikk for et bestemt emne.

Navnet wiki er hentet fra "Wiki Wiki Skyttelbussen" på Honolulu Airport Hawaii. Wiki betyr helt enkelt "rask". Shuttle bussen er den raskeste transport til og fra flyplassen. Ward Cunningham er "far" til den første wiki og døpte sin programvare etter bussen fordi en wiki bør være en rask og enkel form for kommunikasjon. Les mer om wiki i wikipedia

e-copedia (e-conomic sin wiki)

e-copedia er den primære kilde til skriftlig dokumentasjon om bruken av e-conomic. Der det er hensiktsmessig vil det også være eksempler. Og som det er med all vår support, kan vi ikke hjelpe deg med spørsmål av regnskapsmessig karakter. Artiklene i e-copedia kan bestå av tekst (med / uten bilder) og inneholde koblinger til hjelpevideoer / blogg / verden utenfor e-conomic.

Tilgang hele døgnet

Man kan komme til e-copedia enten ved å trykke på "Hjelp" kanppen når man er innlogget i programmet. Eller ved å trykke på "e-copedia" øverst på siden når man er på hjemmesiden. Det vil selvsagt fremdeles være mulig å ta kontakt med supporten via e-post, chat eller ringe vår supportlinje, men i motsetning til e-copedia, er ikke disse åpne utenfor arbeidstid.

e-copedia gir deg mulighet til å søke hjelp til hvordan du enklere bruker e-conomic og inneholder artikler om de ulike funskjonene i e-conomic. Vi publiserer artikler basert på kundehenvendelser på det samme spørsmålet. Du kan derfor komme med forslag til artikler ved å skrive til oss.

Velkommen til e-copedia!


Har du bruk for mer hjelp?

Av og til opplever vi at kundene våre kjenner til detaljer i programmet som vi i supporten ikke har tenkt på selv.

Hvis du sitter inne med et godt tips eller triks, eller har et spørsmål til programmet, må du gjerne sende oss en mail til info@e-conomic.no.

Du kan også ta en tur innom Forum for å se om det allerede finnes et godt tips eller svar på spørsmålet ditt der.

introduksjon · Sist modifisert: 2015/09/25 17:05 (ekstern redigering)
e-conomic norge as